Годишна сметка 2022 година

  • Version
  • Преземи 462
  • Големина на фајлот 284.41 KB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот април 27, 2023
  • Последно ажурирано април 27, 2023
Previous Регистар на правни лица за вршење КПУ

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.