Годишен извештај 2021

  • Version
  • Преземи 0
  • Големина на фајлот 2 MB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот февруари 28, 2023
  • Последно ажурирано февруари 28, 2023
Previous Годишен извештај 2022

Leave Your Comment

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.