Барање за добивање лиценца за друштво за вршење сметководствени работи

  • Version
  • Преземи 8
  • Големина на фајлот 162.55 KB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот март 1, 2023
  • Последно ажурирано март 1, 2023
Previous Годишен извештај 2021

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.