Почитувани колеги, Упатуваме последен повик за ажурирање податоци најдоцна до  09.01.2023 година. Доколку податоците не Ви се ажурирани до 09.01.2023 година, Ве информираме дека истите нема да бидат проследени до ЦРМ. Досега ажурирале податоци 5080 овластени сметководители и 766 сметководители од вкупниот број запишани во соодветните регистри. Дополнително, Ве известуваме дека сите сметководители и овластени сметководители […]

ПОВИК

декември 23, 2022 - In Повици

Почитувани, Во продолжени повик до сите правни лица кои даваат услуги за советување и едукација од областа на сметководството, финансиите, даноците, корпоративното право и работните односи.   Со почит, ИСОС

Почитувани, Во продолжение е повикот за ажурирање на вашите податоци. За ажурирање на податоците треба да се најавите на следниот линк: https://smetkovoditel.isos.com.mk.   Со почит, ИСОС

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.