Програма за Континуирано професионално усовршување КПУ бр.2/2024 – 16 часа месец Јуни – дводневна програмска едукација

Датум на одржување: 01 и 02 Јуни 2024 Грција, Неос Мармарас, 04 и 05 Јуни 2024 Скопје и 06 и 07 Јуни 2024 WEBINAR
Организатор на обуката: ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС
Previous Програма за ЕДНОДНЕВНО КПУ за сметководители и овластени сметководители
Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.