Програма за еднодневно континуирано професионално усовршување Мај бр.2/2024 – 8 часа

Датум на одржување: 15.05.2024, 17.05.2024, 22.05.2024 и 29.05.2024
Организатор на обуката: Рафајловски Консалтинг ДОО Скопје
Previous Прва регионална конференција на професионални сметководители во РСМ
Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.