Промена на е-меил адреса

Постапка за промена на
е-меил адреса

Доколку не ја паметите или немате пристап до е-меил адресата од Вашето последно ажурирање на податоците потребно е да го потврдите Вашиот идентитет преку внесување на Вашето име, презиме и датум на издавање на Вашето уверение во соодветните полиња. Датумот на издавање на уверението е одбран како безбедносен чекор кој ви е достапен само Вам. 


По внесување на соодветните податоци и нивната проверка, на одбраната е-меил адреса ќе добиете линк преку кој ќе можете да се регистрирате со нова е-меил адреса

  Име и презиме

  Број на уверение

  Датум на издадено уверение

  Напиши порака

  Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

  Контакт и локација

  Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
  +389 (0)2 3200030

  Контакт и локација

  Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
  +389 (0)2 3200030
  ИСОС © 2023. Сите права задржани.