×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 579

ВАЖНО Известување за дополнување на податоците на носителите на уверенија за сметководители и овластен сметководител

05 Јануари 2018

Институтот на сметководители и овластени сметководители на РМ ги повикува своите членови сметководители и овластени сметководители сметководители кои не се вработени во лиценцирани првни субјекти за вршење на сметководствена дејност, туку во други правни субјекти, во најкраток можен рок да достават информации за единствениот матичен број на правните субејкт во кои се вработени. Оваа информација е неопходно да биде доставена заради непречено поднесување на годишните сметки.

Во прилог објавуваме образец кој треба да се пополни и испрати на електронска адреса Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

ЗА НАС

Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија е професионално здружение на сметководителите и овластените сметководители, основано во согласност со Законот за вршење на сметководствена дејност. Институтот се основа со цел унапредување на сметководствената професија и организирано делување.

КОНТАКТ ИНФО

Ѓуро Стругар бр.5
(зграда Технометал Вардар)
кат 1, лок 132/133
1000 Скопје,
Република Македонија

T: +389 (0)2 3200030
E: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.